Thursday, February 2, 2017

Free energy technology already exists, but is deliberately under wraps




Free energy technology already exists, but is deliberately under wraps

 

“Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden”
"Vrije energietechnologie bestaat al, maar wordt doelbewust onder de pet gehouden"

Free energy technology already exists, but is deliberately under wraps



   













......



Wetenschappers zouden een oneindige energiebron hebben ontwikkeld die de hele wereld van gratis stroom kan voorzien, schrijft de Britse Daily Express.
Het bestaan ervan wordt echter onder de pet gehouden, zo wordt geclaimd.
Het opwekken van vrije energie wordt bewust tegengehouden zodat wereldleiders kunnen blijven profiteren van de handel in fossiele brandstoffen, klinkt het.
Gratis stroom
Vele groepen claimen dat er al jaren energiebronnen zijn die geen geld kosten en geen vervuiling met zich meebrengen, maar dat overheden ervoor zorgen dat ze het daglicht nooit zullen zien omdat zij miljarden verdienen aan olie, gas en kolen.
Daarnaast wordt gesuggereerd dat het kapitalistische systeem zal omvallen als mensen gratis stroom kunnen opwekken.
Er zou apparatuur bestaan waarmee elektriciteit kan worden opgewekt uit onconventionele bronnen, zoals nulpuntsenergie.




NASA-astronaut
Sommigen claimen zelfs dat de technologie om vrije energie op te wekken aan de mens is gegeven door buitenaardse bezoekers of uit gecrashte UFO’s is gehaald.
Elk jaar worden er conferenties gehouden over dit fenomeen, door onder meer de Free Energy Movement, waar NASA-astronaut Brian O’Leary aan verbonden was.
Gary Vesperman van The Orion Project zei dat deze technologieën onder het tapijt worden geveegd om ‘de kennis uit handen van de vijanden van Amerika te houden’.









Obama
Complottheoretici claimen dat de klimaatconferenties onderdeel zijn van de cover-up omdat wereldleiders ‘al toegang hebben tot de technologie om global warming tegen te houden’.
Dr. Steven Greer, een voormalig arts die ook betrokken is bij The Orion Project, zegt oud-president Obama al eens geïnformeerd te hebben over de cover-up rond vrije energie.
Hij is van plan een laboratorium op te zetten om vrije energie op te wekken.




 





2 comments:

  1. If anybody wants to invest in semi free energy add me on linkedin https://www.linkedin.com/in/kenrick-augusta-a8213423

    ReplyDelete